Vilkår og betingelser

Disse kjøpsbetingelser gjelder ved alle kjøp fra domener tilhørende UndrumDesign.
Dokumentet er utformet i tråd med norsk lov, herunder forbrukerkjøpsloven, angrerettloven og e-handelsloven.

1. Avtalen
Avtalen består av disse kjøpsbetingelsene og opplysninger gitt på tilhørende produktsider.

2. Selger
UndrumDesign
Org. nr 915 911 684
Postboks 1707
1707 Sarpsborg

Vi forbeholder oss retten til å nekte salg, annullere bestillinger og avbryte transaksjoner som ikke oppfyller vilkårene i denne fremstillingen. Misbruk vil bli politianmeldt.

3. Avtaleinngåelse
Avtalen er bindende for begge parter når kjøperen har sendt sin bestilling til selgeren.

Avtalen er likevel ikke bindende hvis det har forekommet skrive- eller tastefeil i tilbudet fra selgeren i bestillingsløsningen i nettbutikken eller i kjøperens bestilling, og den annen part innså eller burde ha innsett at det forelå en slik feil.

4. Aldersgrense
Alle produkter og tjenester som selges på domener eid av UndrumDesign  har 18 års aldersgrense. Mindreårige må bestille gjennom sine foresatte, eller få eksplisitt tillatelse til å bestille.

Hvis du er forelder og mistenker at ditt barn under 18 år har bestilt eller meldt seg på våre tjenester, kan du ta kontakt med kundeservice for assistanse.

5. Priser
Alle priser for digitale og fysiske produkter er oppgitt i norske kroner (NOK) og inlusive 25% moms (MVA) der dette gjelder. Bøker og undervisningstjenester er etter norsk lov unntatt moms jf. Merverdiavgiftsloven § 6-4 og § 3-5.

Frakt, ekspedisjonsgebyr og andre kostnader er inkludert i prisen dersom noe annet ikke er tydelig spesifisert på produktsiden.

6. Prøveperiode (angrerett)
Mange av våre bøker markedsføres med 14 dagers gratis prøveperiode. Prøvetiden er i realiteten det samme som følger av Angrerettloven om rett til å gå fra avtalen (angrerett) jf. § 20 og angrefristen § 21. Ønsker du å returnere et produkt må du altså gi skriftlig melding til kundeservice innen angrefristens utløp for at angrefristen skal anses som overholdt. Fristen løper 14 dager fra produktet er i kjøpers besittelse (se punkt 11). Kjøper dekker de direkte kostnadene ved å returnere varen.

Som hovedregel regner vi 14 + 2 dager fra datoen produktet sendes fra vårt lager til deg. Fristen kan utvides ytterligere dersom leveringen er dokumentert forsinket til mottaker/leveringssted.

Vennligst merk at digitale produkter ikke har angrerett. Noen av våre digitale produkter gir imidlertid brukeren en tilnærmet angrerett ved å tilby en gratis prøveperiode. Denne prøveperioden gir deg mulighet til å prøve det digitale produktet risikofritt. Slike prøveperioder gjelder ikke alle våre digitale produkter, og er spesielt fremhevet der de gjelder.

7. Betaling
Alle kjøp på våre bestillingssider gjøres via faktura eller direkte kortbetaling (VISA, Mastercard m.fl.). Ordrer som bestilles uten kortbetaling vil faktureres og sendes i brevform til oppgitt postadresse jf. punkt 5.

Vi forbeholder oss retten til å foreta personsøk i Folkeregisteret dersom vi mottar faktura eller brev i retur med formål om å finne riktig adresse. Les mer om hvordan vi håndterer dine personopplysninger i vår personvernerklæring nederst på alle sider.

8. Ordrebekreftelse
Når din bestilling er gjennomført vil du straks motta en e-post fra oss som inneholder en ordrebekreftesle med informasjon om innholdet i ordren og registrerte personopplysninger. Vi anbefaler at du tar vare på ordrebekreftelsen for senere referanse. 

Vær obs på at dine e-postinnstillinger kan medføre at e-poster fra oss havner i søppelpostkassen. Vi oppfordrer deg derfor til å alltid sjekke denne.

9. Frakt
Fraktmetode vil alltid avgjøres av UndrumDesign. Bøker og andre fysiske produkter sendes fra vårt hovedlager på Bryne med PostNord Mypack. Faktura og brev sendes med Posten Norge AS.

10. Levering
Levering vil alltid avhenge av PostNords dekning i ditt område. De fleste pakker leveres som MyPack Home Small - det vil si levering direkte i din postkasse eller dørmatte. I enkelte geografiske områder hvor dekning for hjemlevering mangler, vil du motta pakken som MyPack Collect - det vil si at pakken leveres på et utleveringssted nær deg. I begge tilfeller vil du motta SMS eller e-post om at pakken er levert eller klar for henting. Se www.postnord.no for mer informasjon om fraktmetode.

11. Risikoen for tingen
Ved sendekjøp går risikoen for tingen over på kun når kunden, eller en tredjeperson kunden har utpekt som ikke er fraktføreren, fysisk har fått produktet i sin besittelse, jf. forbrukerkjøpsloven § 14. Pakker med status som levert til mottaker regnes for å være i kjøpers besittelse.

12. Uavhentet pakke
Dersom du mottar en hentemelding fra PostNord om at pakken er ankommet utleveringsstedet er det ditt ansvar å hente pakken innen 14 dager. Etter 14 dager vil uavhentede pakker automatisk bli sendt i retur til oss. Uavhentede pakker medfører et gebyr på 151,- norske kroner som belastes kjøper via faktura. Dette gebyret reflekterer våre reelle frakt- og håndteringskostnader og er hjemlet i Forbrukerkjøpsloven § 46.

Dersom du fortsatt ønsker pakken din, kan vi sende den på nytt, men da må du ta kontakt direkte med kundeservice.

13. Retur
Retur må meldes skriftlig til kundeservice innen angrefristen, jf. punkt 5. For at returen skal være gyldig må returskjema fylles ut og legges ved sendingen. Retur av bestillinger som er forhåndsbetalt med kort vil bli refundert når pakken er registrert mottatt på vårt lager. Returskjema kan til enhver tid lastes ned på våre kundeservice-sider.

14. Tvist
Søksmål kan reises ved saksøktes alminnelige verneting, jf. Tvisteloven § 4-4.